CRISTIAN BÎRDAC

PREGĂTIT PENTRU PERFORMANȚĂ

Cine sunt

în două cuvinte

Sunt hotărât să înfrunt, de cele mai multe ori, situațiile dificile. Îmi trasez linii bine definite ce mă ajută să-mi fixez cu ușurință obiective plasate cât mai sus. Îmi place disciplina, seriozitatea și apreciez oamenii dintr-o bucată. Sunt atent să nu ajung în împrejurări delicate. În consecință, rareori fac compromisuri.

Nu-mi place să renunț la ceea ce mi-am propus, indiferent cât de mult mi-ar lua să găsesc soluția optimă pentru a duce la îndeplinirea scopului vizat. Consider că lumea poate fi schimbată doar dacă vom dori să aflăm adevărul și să îndepărtăm mușamalizarea masivă, găsind mai întâi răspunsuri în conștiința și mentalitatea noastră.

Sunt îngrijorat și mă preocupă aspectele legate de soarta mediului înconjurător și a protecției animalelor, indiferent de rasă și specie. În acest sens, m-am implicat într-o serie de acțiuni privind cele două domenii și cred că unindu-ne forțele putem face mai mult pentru aceste segmente.

“Let`s do it, România!” a fost unul dintre cele mai mari proiecte de implicare socială la care am participat și mi-am adus aportul necondiționat, sperând că într-o bună zi vom conștientiza cu toții cât de important este să ne îngrijim de mediu și să respectăm natura.